Napp og nytt
Det har vært høstferie en uke. Eldstemann er i Hong Kong, og har det etter sigende strålende bra. Minsten har vært hos mormor og morfar
På ti minutter er jeg fullt og helt oppdatert på fiskens anatomi, slukens gleder og spinnerens funksjon
Vi har bladd oss gjennom Napp og nytt 2016, som er minstens nye favorittlesestoff. Han bretter ned sidene der det er bra stenger og bilde av viktige fisker, som berggylte og store gjedder
Man skal ikke skjære opp fisken lenger enn ned til hullet. Kan han forklare. Som om han aldri har holdt på med annet enn sløying av fisk
- Tissen mener du? spør mamma litt undrende. - Dah! Det andre... svarer minsten
Og om du lurer, så er det faktisk enklere å få ut bena etter at fisken er stekt. Men innvollene bør ut før steking
Morfar ligger vel rett ut etter en uke med den hyperaktive fiskeren der, jeg er jo sliten etter fem minutter oppsummering
Kommentarer
Legg inn en kommentar