Helgen for de fine opplevelsene

Lørdag:
 
Bursdagsfest for eldstemann og to klassekompiser. Vi klarer å legge feiringen på det beste stedet på den beste dagen: Ekeberg under flyshowet, i strålende sol. Snakk om flaks. Selv om en av arrangementsforeldrene mener det er kjøpt og betalt, regning kommer neste uke. Alle barna fra klassen kommer (nesten da), og de er så utrolig søte og greie. Flinke til å vente på tur, høflige og sympatiske. En glede.
 
 
Vi serverer masse pizzasnurrer med merkelig fasong. En av jentene i klassen utbryter: Det ser såååå godt ut! Litt senere: Vet du, de var ikke så gode som jeg trodde. Jaha, tenker jeg, det var jo voldsomt til oppriktighet da. Før det kommer mer: De var enda bedre!
 
Sånt gleder jo selvsagt, og unger er jo herlig ærlige.
 
Vi har det kuleste fruktfatet, ever. Alle barna glemmer å mase om kake, som de jo uansett ikke spiser så mye av. Vannmelon-alien med hår av gulrøtter. Utrolig kult, og stor suksess blant både barn og voksne. Jeg kan dessverre ikke ta æren for fruktfatet. Selv om jeg gjerne skulle gjort det. De rart formede pizzasnurrene derimot, er mitt bidrag.
 
 
 
Søndag:
 
Vi tar med oss mat, drikke og en klassekompis til Sognsvann og friluftsdag. Klatrevegg, ski (!!), kanopadling. Stor glede for alle å møte enda to klassekompiser på stedet, i folkemylderet.
 
 
Minsten får padle kano to ganger, og ser masse krokodiller i vannet. Jeg er ikke helt sikker på om friluftsetaten er klar over alle dem, men så viser det seg at det bare var latekrokodiller. Puh! Ingen revolusjonerende oppdagelse likevel, med andre ord.

Og alt skjer i fint vær. Som en vitamininnsprøytning før en skrekkelig hektisk uke.

Kommentarer

 1. Veldig fint fruktfat! For en god idé :-)

  SvarSlett
 2. Det fruktfatet imponerte da jeg så det på instagram, og jeg lot meg imponere på nytt. Så flott at dere valgte å ha bursdagsfeiring ute. Det slår jeg et slag for, og jeg kommer nok til å forsøke å få minsten med på det når det blir hans bursdager vi skal feire :)

  Håper uka di blir like god som helgen :)

  SvarSlett
 3. Ikke bare flyshow, men også et fantastisk vær i går. Fruktfat og faktisk også grønnsaksfat er veldig stas i barnebursdag.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Høstutstillingen neste?

Kjære Trude Mostue