Med en overdose frisk luft

Vi har med brødskiver i folie for å lage ostesmørbrød, vi har pølser og lompe, sennep og ketsjup, varm kakao på termos, og til og med vann på flaske har mor husket å pakke.


Vi har med et assortert utvalg bøtter, spader og vannkanner, og setter kursen for stranden. I tett tåke, med håp om at den letter på veien.


Vi har med engangsgrill, og føler oss veldig avanserte med disse ostesmørbrødene i folie. Men blir grundig overgått av de vi er sammen med; de har stormkjøkken, kyllingfilét og paprika. Og espressokanne med fersk kaffe.

Heldigvis sliter han litt med å montere stormkjøkkenet, han som eier det. Da er jeg et øyeblikk veldig glad for engangsgrillen. Men det går over, og det lukter etter hvert veldig godt av fersk kaffe og stekt kylling.


Tåken letter og solen varmer. Minsten sovner nesten der han sitter. Det er klart man blir sliten av å lage åtte sandtårn med skjell på.

Vi er veldig fornøyde med den fine søndagsturen. Selv om minsten, som går i naturbarnehage, mener dette ikke er en ordentlig tur. Det er bare strand.

Kommentarer

 1. Så koselig! Vi valgte å gå tur uten ungene, uten niste og kjapt tilbake. Neste helg blir det andre boller!

  Kanskje vi tar med oss engangsgrill? Det hørtes mye greiere ut en stormkjøkken.

  SvarSlett
 2. Det er så deilig med våren, og ekstra hyggelig at dere, som vi, har kommet dere ut i den :)

  Ha en god innspurt på helgen!
  Og så kommer det en glad uke :)

  Petrine :)

  SvarSlett
 3. Bålmat, som det heter på skolen vår, er en utfordring. Ostesmørbrød i folie er en hit, men opplever ofte at de ikke har tid til å vente. Og det minner meg om at jeg snart må få bakt pølsehorn eller pizzaboller til slikt bruk.

  Det så egentlig bedre ut det der, enn vi som satt inne i solen i går og spilte WF mot hverandre...

  SvarSlett
 4. Syns dere var flinke som kom dere ut på tur, jeg! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?