Kommunikasjon

For å forenkle kommunikasjonen her hjemme, har mannen satt opp iMessage for eldstemann, på mammas gamle iPhone. Det betyr at så lenge han er her i huset, på vårt nett, kan han sende melding til mamma og pappa. For telefonen mangler sim-kort.

Det er veldig viktig med denne type kommunikasjon. Særlig siden vi har så voldsomme avstander her hjemme. Dette er far og sønn skjønt enige om.

Altså oppdager poden under middagen i dag, at han har uante muligheter med denne gamle telefonen. Han setter igang med meldinger fra første stund.

Hvem kan vel motstå sånne meldinger?
Etter hvert kommer det meldinger til både mor og far, med alt fra kjærlighetserklæringer og bilder til mer direkte oppfordringer om å vennligst ta den praten med lillebror angående de ødelagte tegningene fra i går. De som er klippet istykker.

Siden lillebror ikke er helt på nett ennå, han kan jo knapt nok skille sin egen bokstav fra mamma sin, må de beskjedene tas muntlig. Og han føler ingen skyld - det var nemlig ikke han som klippet i de tegningene. Det var nok Karius og Baktus, er hans teori.

Det blir nok stille og rolig her fremover, siden de fleste beskjeder nå går pr sms.

Bortsett fra de fra lillebror da, som fortsatt sitter på do og roper: Jeg har bæsja. Kan noen komme og tørke?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hverdagslykke

Sosial kompetanse

Peis og lystgass