Når Knerten tvangsgiftes

Minsten er glad i teater, og vi går på Annes dukketeater i Frognerparken.

Det er en sen forestilling for treåringer, klokken seks, men det er tross alt ferie, så da er det vel greit. Tre små kompiser er klare for Knerten og Karoline.

Stykket varer 25 minutter, og er relativt enkelt, spør du meg. Men så er det vel ikke jeg som er i målgruppen heller.

De som er i målgruppen, ler når Lillebror leter etter Knerten, sitter storøyd og følger med når de skumle jentene kommer og leter etter Knerten, og syns det er morsomt at han absolutt ikke vil gifte seg med den ivrige Karoline.

Karoline vil nemlig veldig gjerne gifte seg, og Knerten lures inn i ekteskapet. Noe motvillig sier han til slutt ja. Og får en baby i bryllupsgave, i en papirpose.

Som sagt, en veldig enkel historie. Litt kort, syns minsten. Litt psykedelisk, syns mammaen. På vei ut får alle bryllupsbilde, laminert og alt mulig. Til stor glede.

Alt i alt en fin tur på teater.

Kommentarer

  1. Jeg ser at dere bor i Oslo-området, og da vil jeg gjerne tipse om et barneteater som settes opp i sirkusteltet i Frognerparken i sommer!! Det er PETER PAN som spilles av veldig flinke elever ved 2.klasse på teaterhøgskolen! Kanskje dette er noe for barna dine! De kommer garantert til å like det! Dette er noe de voksne også kan le av. Kjempemorsom forestilling!!

    Det spilles kun til søndag, og i morgen klokken 18.00 er det MANGE ledige billetter! Hvis barna likte Knerten, er jeg 100 prosent sikker på at dette faller i smak! Det er mye underholdning for en billig penge :) Gå innom bloggen Peter Pan i parken, og les mer! For billettbestilling gå inn på www.peterpaniparken.no:)

    Mvh pr-ansvarlig :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?