Våren er her

... og jeg finner sønnen min på skolen i bare t-skjorte. Riktignok blir det varmt i solen, og de sitter ikke akkurat stille, disse syvåringene. Men t-skjorte? Det er litt tidlig.

Kan det bli mer vår enn dette?

I dag prøver han seg, han hoster og er forkjøla og ønsker egentlig å være hjemme. Da kan mamma dra frem trumfkortet: Ser du! Sånn går det når du kler av deg for mye for tidlig! Og sender ham på skolen under mottoet De får lære av sine feil.

Han kjemper en hard kamp for å få på joggesko, men mamma er slem og holder igjen. For det er utrolig deilig med sol, fuglekvitter og bare fortau. Men det er fortsatt mars, frost i bakken og et kjølig drag i luften. Dessuten har han ikke joggesko som passer, de fra i fjor er blitt for små.

Ha en strålende vårdag, alle sammen, med eller uten joggesko!

Kommentarer

  1. Hehe - det er vår! I dag var første dagen uten ull under hos oss. 16 grader og sol var det da jeg hentet kiden i går. Da går ikke jeg med vintertøy heller. Litt snufs og host må man regne med. Vi vet aldri om det er allergi eller sløv (våryr) mamma.

    SvarSlett
  2. Så deilig med vår, og jeg husker jeg synes mamma`n min ikke forsto noen ting, når jeg måtte vente til etter påskeferien med å begynne med småsko :) Noen ting forandrer seg aldri ... nyt våren med eller uten sko!

    Petrine

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hverdagslykke

Sosial kompetanse

Peis og lystgass