Brannstasjon


Herregud, jeg er blitt gal. Jeg er blitt en sånn en.

En som står på Sprell, halv ti en kveld, og roper til betjeningen: Jeg ha en brannstasjon! Jeg må ha den der - hvor er de? Har dere ikke flere igjen? Hvis dere ikke har flere på lager, må jeg kjøpe den som står der (sammenskrudd og kjempestor og veldig upraktisk å pakke inn på julaften). Hvis jeg ikke får tak i en brannstasjon, blir det krise på lørdag!

Med det samme jeg sier det, hører jeg at det er helt galt. Det er helt vilt. Det blir ikke krise hvis jeg ikke får tak i en brannstasjon. Det er minstens høyeste ønske, men noen krise er det vel neppe snakk om? Det vil bli sutring. Og sinna gutt. Og mye mas. Men ingen krise. I Norge finnes det jo bare en krise for tiden, og dette er jo ikke på et sånt nivå!

Heldigvis får jeg kjøpe brannstasjonen. Det er antakeligvis den siste i Norge. Den er veldig fin, i mammas øyne i alle fall. Minsten ønsker seg egentlig en Brannmann Sam-stasjon, med Brannmann Sam-bil og selveste Brannmann Sam. Det er ikke så lett å finne. Derfor googler mamma brannstasjoner, og finner en fin en på Sprell. Se på denne, vennen, den var vel fin?!

Eldstemann: Nei, æsj! Ikke ønsk deg den! Den er fra Sprell. Da er den laget av tre!

Kanskje ikke helt i steinersk ånd det der?

Minsten er heldigvis lett å lede, så joda, den ser veldig fin ut, den der dyre brannstasjonen fra Sprell. Bare det følger med en brannbil også. Og aller helst en Brannmann Sam.

Brannbil får jeg tak i. Noen Brannmann Sam finnes ikke lenger å oppdrive. Jeg er lei av å gå i butikker. Jeg har i dag vært på fire forskjellige kjøpesenter. Og skal ikke handle en ting til før uti februar. Tidligst. Så mannen får fikse juletre, pinnekjøtt og gave til eldstemann.

Og hvis ikke den jævla brannstasjonen faller i smak på lørdag, selger jeg den til blodpris på ebay.


Kommentarer

  1. Godt jobba! :D

    Et kjekt must for oss med gutter er http://www.hitstoreuk.com/Fireman-Sam/

    Sender fort og har masse digg for gutta.

    Dagens reklame fra Lisa. :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Høstutstillingen neste?

Kjære Trude Mostue