Tannhygienen

Stakkars minsten. Har får jo rett og slett ikke være liten. Der storebror gikk gradene, fra Postmann Pat og Byggmester Bob, via Elias og Caprinos dokkefilmer til Monsterbedriften og Istid, får minsten nå bare se det storebror vil se. Og storebror er ikke interessert i Byggmester Bob eller Thomas-toget. Minsten går derfor rett på det å være stor gutt.

Han kan Mr. Bean-episoder utenat. Han ser på Pusur og Scooby Doo. Han har sett Toy story 3 sikkert 30 ganger i sommer, og siterer Woody uten problemer. Han kjenner igjen Harry Potter (men der går grensen altså, de filmene får han ikke se, selv om han i sommer hørte på da vi hadde høytlesning fra den første boken).

Nå forstår jeg at vi må ta et skritt tilbake og se litt på det som passer for ham.

Vi må nok finne frem disse nå!
Vi har slitt litt med tannpussen, ikke bare i det siste men i hele hans liv. Vi har ikke truet noe særlig med de kjente tanntrollene, siden han ikke har noe forhold til dem, av ovennevnte årsaker. Nå er han faktisk, mirakuløst nok, blitt flink med tannhygienen, og mamma roser automatisk: Nå kommer ikke Karius og Baktus!

Det er klart, det er ikke så lett å relatere seg til ting en ikke kjenner så godt. Minsten proklamerer i kveld, alvorlig og seriøs: Mamma, jeg må pusse tennene, ellers kommer Kaktus og Pondus.

Jeg antar dette er de mindre berømte halvbrødrene. De som ikke fikk være med i filmen.

Kommentarer

 1. Haha - herlig da :-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Thihi.. Ja, Pondus og Kaktus bodde nok i en annen munn da filmen ble spilt inn. Herlig med sånne barnesitater assa. :)
  Koselig at du vil være med på giveawayen min.
  God helg, hilsen Inger-Lise

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?