Matblogg på vg?

Jeg drømmer fortsatt i all hemmelighet om å bli oppdaget. Hvordan vet jeg ikke helt, men en mulighet er selvsagt å komme høyt opp på noen blogglister eller førstesider eller noe sånt.

Blogglister har jeg gitt opp, siden jeg ikke skriver om klær og sminke og det siste innen lipgloss. Kanskje jeg har muligheten hos en avis? For å komme til på Lesernes VG må en skrive om oppskrifter og mat, ser det ut som. Er VG liksom den nye blårutete kokeboken til Ingrid eller?

Men jeg kan godt skrive om mat jeg. I dag har vi vært og ridd, hele familien. Lillebror vil ikke gi seg, han vil sitte på hesten og ha på hjelmen og har ingen planer om å dra hjem. Selv om mamma holder på å krepere av sult. Gutta mine har ikke noen oppfatning av hva det er, siden de aldri er sultne. Jeg derimot, tenker på mat hele veien fra Abildsø og hjem. Det er ikke vanlig, så jeg må egentlig være helt utsultet.

Smarte meg sender mannen hjem med gutta mens jeg går innom butikken. Og der skal jeg si det lukter godt. Grillede kyllingvinger. Eller overvinger eller klubber eller hva det heter. Samme det. Gi meg en kilo av de der! kommanderer jeg damen bak disken. Rasker med meg et nybakt steinovnsbrød med nøtter og en boks med løkspirer. Og løper hjem.

Hvem vil ha deilige kyllingvinger til kvelds? Alle vil, og mamma setter ny rekord i kveldsmat. Tre skiver brød med ost og spirer, ti kyllingvinger og hvitløksdressing. På ti minutter. Mannen slenger seg med i festen, mens gutta stort sett spiser osten og dropper de deilige kyllingene. Ikke forstår jeg hvorfor.

Så her, VG: dagens matinnslag fra meg. Mett og fornøyd. Nå regner jeg med at jeg havner på Lesernes VG!

Kommentarer

 1. Det var jammen ikke verst middag - enda du ikke hadde alet kyllingene og sådd spirene selv.

  SvarSlett
 2. Haha, lurt! Eg liker bloggen din eg, sjølv om du ikkje er på noko topp10 liste:)

  SvarSlett
 3. HAHA
  denne likte jeg.
  men VG holder seg nok til reinavla tema-blogger... hva som foregår oppi de forskjellige hoder i det lange landet bryr de seg mindre om!
  Vi må nok slå til med hjemmebakt foccachiabrød med Dolche&Gabbana-logo om det skal holde til noe...
  Motemafiaen har jeg gitt opp og mat spiser jeg fordi jeg må...
  I svake øyeblikk må jeg nok innrømme at jeg nok følger noen interiør og matblogger, men det er hverdagsbloggene, som din, jeg faktisk leser. Matbloggene er greie til inspirasjon men jeg har skjelden til til å avle kyllinger sjøl... ikke har jeg "konstitusjon" til å drepe dem heller...

  nei du... vi får holde oss til hverdagene og heller kose oss med hverandres hverdagsglimt.
  Du er på min top-liste i allefall! (selv om jeg har en dagsrekord på bare 11 lesere på min blogg...)

  Klem
  Marit

  SvarSlett
 4. Hei :-)
  Jeg har en av disse irriterende blårutde matbloggene på VG ;-) Jeg tror det er riktig som det skrives over her at det hjelper å være spisset innenfor et tema for å bli "oppdaget" av VG. Ikke for det, jeg ser ofte innlegg der som er fra alle typer blogger, men da ofte samfunnskritisk stoff med høylydte meninger.

  Besøk gjerne bloggen min på www.minmiddag.no ;-) Det er en matblogg med enkle, sunne og gode oppskrifter som alle får til og har tid til... Trenger ikke avle opp noen egne kyllinger for å lage ting her ;-)

  Lykke til! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?