Award

Å gurimalla, jeg har vunnet! Og ikke noe hva-som-helst heller. Stylish blogger award. Der er jeg, nemlig! Bare hør med de polske fra innlegget i går, de syns sikkert jeg er stylish.

(Apropos de der polske: Jeg fikk faktisk en kommentar, på polsk, fra en av dem i går kveld. Jeg har sensurert den. Dessverre. Det var for mye om manndom og bli kjent og sånt. Ikke noe for en husmorblogg. Ellers var det jo morsomt da. Og google translator er fint å ha i en sådan situasjon, må jeg si.)

Nå viser det seg, at denne unike prisen, som jeg er blitt tildelt av Siri, går som det vi i gamledager betegnet som kjedebrev, rundt på nettet i disse dager. Det er liksom ikke bare jeg som har fått den, har jeg oppdaget. Like fullt suger jeg det til meg. Stylish! Moi! Noen har lagt merke til lille meg i dette store hav av blogger. Thank you! (Og en bitteliten tåre renner sakte nedover kinnet, mens jeg smiler)

Awarden kommer ikke helt uten baktanker. Jeg må fortelle åtte ting om meg selv. Jeg, som har vanskelig for å snakke, liksom, får plutselig helt jernteppe. Hvordan skal jeg få det til? Jeg sitter hele dagen og gruer meg til denne oppgaven. Nå biter jeg tennene sammen og kaster meg uti det.

Her kommer åtte punkter om meg selv:

 1. Jeg har bodd i Tyskland og snakker (snakket) derfor flytende tysk. Det hadde i alle fall ikke tysklæreren min på ungdomsskolen trodd.
 2. Jeg er lat. Utrolig lat. Hadde noen kunnet gå på jobb for meg, hadde jeg antakeligvis benyttet meg av muligheten.
 3. Jeg kan ligge våken i timesvis hvis jeg ikke retter opp skrivefeil i bloggen min når jeg oppdager dem. Ikke for det at det er noen feil her, men skulle det slumpe til, mener jeg...
 4. Jeg er redd for å sette støpselet i stikkontakten, så er sønnen i nærheten når jeg skal sy, ber jeg ham om å gjøre det. Det er tross alt bedre at han blir grillet enn jeg.
 5. Jeg elsker orden men klarer ikke skape det. Derfor ser det ikke ut hjemme, og heller ikke på kontoret. Nå kan det jo komme til nytte da, støv på kontoret, ref tidligere innlegg om konkreter. Du vet aldri når du får behov for å konkretisere rot, så det er greit å ha det tilgjengelig.
 6. Jeg har sett Dirty dancing sikkert seksti ganger, og kan nesten alle replikkene, til alle rollene.
 7. Jeg drømmer om å skrive så godt at alle venter i spenning på neste tekst fra meg. Gjerne bok. Ikke som Knausgård, kanskje, siden han er elsket og hatet i samme åndedrag. Mer som en av de store, Ibsen eller noe. Hvorfor sikte lavt når du kan gå høyt?
 8. Jeg er over gjennomsnittet ironisk i de fleste innleggene mine.
Nå er tiden kommet til å sende denne awarden videre. Det blir et problem. For de fleste bloggene jeg leser er allerede tildelt den samme unike prisen som min! Ellers leser jeg Brita Møystad, og hun er jo kjendis, så jeg tør ikke sende den til henne.

Derfor oppfordrer jeg rett og slett bare de som ikke er tildelt noen award ennå, om å ta kontakt med meg, så gir jeg staffettpinnen videre!

Dere er alle stylish!

Kommentarer

 1. Hahahaa
  Jeg er SÅÅÅÅ med deg på punkt 5!
  Jeg kan ha rydda en hel dag og så kommer mamma på besøk dagen ette og sier noe a'la: "si meg... rydder du ikke opp her?"
  Jeg KAN ikke å rydde!

  Gratulerer med Awarden!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?