Ikke helt vm-fritt...

Da vi etter frokost sitter i stua, eldstemann med DS, minsten klint oppi tv-skjermen og mamma og pappa med hver sin laptop, slår det meg at dette ikke er sunn norsk stil en søndag med pent vær i februar. Da må man ut!

Selv om jeg bryr meg nøtta om vm, boikotter Northug og ikke har noe som helt slags lyst til å stå flere timer i kø for å komme meg til Holmekollen, må vi i dag til byen. Sønnen har nemlig sett på nyhetene at det er store snømenn på Karl Johan. Og siden alle andre står i kø for å komme seg til Kollen, er det fritt frem for oss i sentrum. Mindre folk enn på en gjennomsnittsonsdag. Ikke kø noe sted. Parkeringsplass på Rådhusplassen. Behagelig!

Vi ser snømenn, går på skøyter (en av oss i alle fall), hilser på noen store snømenn fra Greenpeace og spiser på Friday's. Særlig det siste er en stor opplevelse for oss i dag.

Jeg har jo tidligere lurt på hva andre gjør med barna sine når de er på kafé, de sitter jo så pent og spiser maten sin. De kaster den ikke på gulvet. De roper ikke. De står ikke på stolen og hopper. De oppfører seg faktisk.

I dag er vi en sånn familie! Utrolig. Barna sitter som tente lys. Friday's har barnemeny som faller i smak. Begge gutta klarer å bestemme hva de vil spise, og spiser opp alt. Minsten klapper og jubler hver gang han kommer på at han har bestilt pølse og chips. De andre rundt tror sikkert han jubler for gull, men det bryr ikke han seg om - det er pølser på gang! 

Det er så deilig, og alle reiser hjem igjen med en indre ro. Gutta fordi de er mette og fornøyde, mammaen og pappaen fordi de er litt i sjokk over at det går så bra å spise ute!

Kommentarer

  1. Vi koste oss også i sentrum - det var fint. Mye spennende, særlig hoppbakke og trikk falt i smak.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?