Ting å gjøre i ferien - del to

Sol og varmt og tur til Ekeberg. Der er det akkurat passe mye å finne på, med tre lekeplasser og minigolf for den som måtte ønske det. Og det er tilgjengelig do og mulighet til å kjøpe kaffe og is. Og så har de dyr der. Dyr er viktig når man er 18 måneder.

Så vi lastet full bilen med gutta, kompis og mammaen hans, vogn, basketball og litt å spise på, og kjørte opp til Ekeberg. Der var det så fint i dag, med deilig sol, passelig vind og passelig mye folk. Minsten la fort sin elsk på en veldig tykk gris, selv om den faktisk ikke gadd å lee på så mye som et øyelokk. Geitene derimot var veldig kosete og greie, og mens de store gutta var litt skeptiske til nærkontakt, var minsten fryktløs.

Etter dyrene var det tid for litt enkel lunsj og lekeplass. Mammaene kunne sitte helt stille og se på gutta som spilte fotball, klatret litt og ruslet rundt. Minsten hadde det faktisk så travelt med å følge med på alt, at noe soving ble det ikke tid til.

Etter is og litt mer lek, dro vi hjem for å bade i bassenget. Vi rakk akkurat å fylle vann før et stort skybrudd ga oss et avbrekk fra solen, og vi spiste middag inne mens det sto på. Heldigvis tørket det fort opp igjen, og desserten kunne inntas ute. Mannen forsøkte å spørre ut minsten hvilke dyr vi hadde sett, og det kan se ut som det finnes både elefant og løve på Ekeberg.

Voksne tror ofte barn trenger masse underholdning, men det enkle er ofte vel så bra. Og med kompis er nesten alt gøy.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?