På grensen til reklame

Julen i år blir annerledes. Alt i år blir annerledes. Det er bare sånn, og vi forholder oss til det, om vi liker det eller ikke.

Det betyr altså at blant annet julemarkeder blir avlyst. De store julekonsertene avholdes ikke. Juletrefester utgår. Avslutning i klassen går vel på Teams. Og julaften - hvem vet, mulig den også må gå på Teams.

Derfor bør heller ikke den store julegavehandelen gjennomføres på samme måte som før, med masse folk på kjøpesenter og langåpent og utdeling av gløgg og pepperkaker på hvert gatehjørne. Selv om det vel er i år vi definitivt trenger å muntres opp med små overraskelser og julegaver.

Det er her jeg kommer inn med en gavepakke!

For det finnes nemlig en butikk. Den ligger i Oslo, og ja, det er en fysisk butikk som alle gjerne må besøke. Bare at den er bitteliten, så dere må besøke den i små puljer. Ja, vi har sprit på disken og rengjør flater regelmessig, men seriøst, den er liten. Og vi har masse spennende å ta på, så det kan være vanskelig å holde fingrene av fatet.

Men den har også nettbutikk. Og i nettbutikken er alle smittevernhensyn tatt! I tillegg til at man faktisk kjøper noe helt unikt, som noen egenhendig har laget, med sjel.

Så besøk Skaperverket i år, og gled en skaper, en eller flere mottakere, og som en bonus - Bent Høie og Erna Solberg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?