Utmerket - eller var det utmerkelse?

Fra to forskjellige bloggedamer har jeg nå fått en utmerkelse. Først fra Åshild i bestemors hage, så fra Siri. Tusen takk, damer. Jeg leser jo dere, hyggelig at dere leser meg!

Jeg har fått sånt tidligere også, og setter naturligvis stor pris på at folk har lyst til å lese mine greier. Jeg leser jo mange andres greier. Jeg syns bare ikke det er så lett å sende slike utmerkelser videre. Jeg har skrevet det før, og jeg skriver det igjen: det er litt som kjedebrev.

For hva skjer hvis jeg ikke sender stafettpinnen videre? Mister jeg håret? Taper jeg masse penger? Kræsjer jeg bilen? Støter jeg noen? Som faktisk liker min blogg og som ønsker å hedre meg?

For å godta utmerkelsen, skal jeg :

Takke og lenke tilbake til avsender
Sende videre til fem andre
Legge ved bildet

Så - takk igjen, damer.

Fem blogger jeg leser:

Livets små øyeblikk. Fordi hun tar flotte bilder, og skriver godt om sønnen med spesielle behov.

Hverdag med og uten autisme. Av samme årsak som over. Fordi det er tøft å stå frem og fronte noe som andre kanskje ville hysjet litt ned. Å vise en hverdag som for mange kan virke veldig annerledes.

Petrus og Petrine. Fordi hun skriver lett og fint om dette og hint.

Victorias verden. Fordi Kjersti også tør å skrive litt om noe som er litt annerledes og vanskelig, om sykdom

Og så leser jeg Breddefotballfrua. Som gir livet som fotballfrue en litt annen dimensjon enn den andre fotballfrua jeg av og til stikker innom.

Jeg leser mange andre også. Jeg leser heller ikke bare ting som har med sykdom og spesielle behov å gjøre. Men jeg syns det er viktig at noen faktisk velger å stå opp og skrive om det. Jeg møter dem på jobb hver dag, mennesker som for mange er litt annerledes. Jeg kunne skrevet bok om dem.

Kanskje jeg rett og slett skal gjøre det!
Kommentarer

 1. Jeg har egentlig en sånn award-fri blogg nettopp fordi det var litt vanskelig å sende videre. Denne gangen valgte jeg en litt annen variant. Ikke alle er nye, men alle er så gode at flere burde lest dere.

  Du har forøvrig valgt veldig bra for neste runde.
  Heldigvis er sånne awarder også som kjedebrev - de dør langsomt ut av seg selv.

  SvarSlett
 2. Først av alt jeg er innom deg hver gang jeg ser det er et nytt innlegg på blogg rollen . Du fører pennen på en måte som jeg trives med, og du får meg til å kjenne latter av gjennkjennbare opplevelser ;)

  Tusen hjertlig takk for award... Får ikke gitt den videre umiddelbart, men kommer sterkere tilbake til uka :)

  Nyt helgen, da du !

  SvarSlett
 3. Denne har jeg tid til og vel så det, du vet at jeg liker å lese greiene dine og takker for erklæringen tilbake - dette setter jeg pris på:)
  Jeg tar imot men håper det er greit at jeg venter litt med å gi den videre.

  God helg til deg
  - Hanne -

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Barnesanger og hottentotter

Polekspedisjon

Kan du sette på kaffen?