Supre ideer

Ting som virker som en super idé der og da, men som viser seg å kanskje ikke være så lurt likevel:

Rosa sprudel fra kjempeflaske, i kjempeglass. I solen er det ok med rosa sprudel. Dagen etter er det ikke så ok. Men bildet blir kult da.


Martini bianco med bringebær i. Jeg har ikke drukket bianco siden jeg var 17 og fikk en venninne som er to år eldre til å gå på polet og handle for meg. Nå husker jeg hvorfor jeg ikke har drukket det siden.


Tequila. Jeg behøver vel ikke si mer.


Noe grønt og søtt i små glass. Vi kan jo ikke være uhøflige og si neitakk til ting som blir servert i beste mening. Fra nå gjør vi det.


Ting som kan virke kjedelige i utgangspunktet, men som er bra for kropp og sjel, i det lange løp:

Sunn mat i kjeler og på fat. Ting som er fulle av vitaminer, proteiner, sunne oljer og lite sukker.


Jogging. Ofte og langt.

Frukt og bær i stedenfor sjokolade. Selv om jeg tar meg en gulrot, som ekspertene sier, har jeg fortsatt lyst på sjokolade etter at gulroten er spist opp. Men jeg ser absolutt poenget. Og begynner i morgen.
Vann i stedenfor vin. Og tequila. Og martini. Og grønt guff i små glass.

Og helt sikkert vann i stedenfor cola. Men akkurat i dag trenger jeg cola. Og jeg dropper joggingen i dag. Det kommer jo en dag i morgen også.

Selv om det akkurat nå virker litt usannsynlig.

Kommentarer

 1. Hehe.. noen dager i slapp etterrus må være lov å innvilge seg! Eller helst ikke flere dager i etterrus, men flere slappe rus-frie dager. Du skjønner sikkert hva jeg mener!

  SvarSlett
 2. Haha, Bianco og Blue Nun. Seriøst. Oi, og Peach Canei! Det finnes jo så mange andre søte og gode viner som man hadde likt da man var ung, men man skulle absolutt drikke de som alle andre drakk.. Ugh. Kanskje like greit, så ble det ikke så mye heller ;)

  SvarSlett
 3. Og Tequila. Aldri, aldri igjen. Ikke engang blandet med noe.

  Er forresten Margarita godt?

  Kanskje bare prøve én gang til?

  SvarSlett
 4. Søt grønn drikke, minner meg om Ãnglagård-filmen! Der serverer jo Fanny grønn likør til de to brødrene (kommer ikke på hva de heter...) og de koser seg som bare det!
  For øvrig var det vel slikt jeg drakk i ungdommen, i forbindelse med dansketurer med fest og moro + handling på taxfree. Kirsebærvin og diverse kulørte likører. Jaja, alt har sin sjarm... :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?