Prosjekter på regndager

Noe må man jo finne på når det regner. Jeg har perlet en del ugler igjen, for å lage uro. Mer om dem senere.

I dag har jeg laget settekasse. Eller, jeg har ikke laget kassen, jeg har klippet og limt og gjort en i utgangspunktet ganske kjedelig kasse fin og flott.


Sønnen blir i alle fall imponert over mamma.


Den skal fylles med trådsneller, og stå dekorativ og fin i hylla. På syrommet. Når den tid kommer.


Syrommet er et litt større, ennå ikke påbegynt, prosjekt. Dessverre koster det litt mer enn kroner 81,46 hos Søstrene Grene.

Kommentarer

 1. Så flink du er til å sy!! :) jeg fant sy-bloggen din og der ble jeg sittende å surre i lang tid i går,..har så lyst til å lære meg å sy. Ser du skriver at du er selvlært og jeg lurer på hva jeg skal starte med om jeg skal lære meg sykunstene. Hva er enklest å begynne med? Har du noen gode tips til meg? jeg har symaskin, men den står her å støver ned.. kanskje en ting å finne på når det er så kjedelig utevær.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Joda, jeg har aldri gått på kurs og er sånn sett selvlært. Men - jeg har sydd en del da jeg var mindre, og har en husflidsmor som kan alt sånt...

   Det aller enkleste er barnetøy som har rette linjer og ikke noe særlig med legg, folder, avanserte innbretter og slikt. For eksempel boken Barn igjen, har mange enkle mønster. Det finnes en annen også, men den husker jeg ikke hva heter i farten. Og finner den heller ikke i alt rotet mitt.

   Faste stoffer er enklere å sy enn jersey. Isoli (joggebuksestoff) er godt å bruke, det ligger der det skal mens du syr, og strekker seg ikke. Babykord fra Stoff og stil er utrolig behagelig og myk, og er også fin å sy i.

   Lykke til - bare ta kontakt om du lurer på noe! Jeg er ikke ekspert, men får det som regel til slik jeg vil :-)

   Slett
 2. Settekassa ble kjempefin! Veldig kreativt :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?