Moppe mister gassen

Når jeg må se på Jungelhjul, og det er en episode jeg har sett ganske mange ganger tidligere, tenker jeg av og til at sønnen kanskje burde finne på noe annet.

Men det er ikke bare Moppe som mister gassen. Jeg er helt tom for tiden. Jeg orker ikke å engasjere meg. Han får bare se på hjernedødt barnetv, så kan jeg sove på sofaen så lenge.

Jeg er lei rotet på jobben og jeg er lei rotet i huset mitt. Jeg er ganske lei sure unger og vanskelige lånere. Strengt tatt har jeg ikke lyst til å snakke med noen i det hele tatt.

I tillegg blir jeg bare sur på høyskolen, som ikke lar meg studere fordi jeg har en veldig dårlig karakter i filosofihistorie fra 1994. Det er klart at mine manglende kunnskaper om Kant og Descartes er viktigere enn 16 års relevant arbeidserfaring. Jeg ser den. Selv om jeg vet alt om hvordan Kant rullet seg inn i dyna som en kokong, hjelper det ikke. Det var ikke det temaet vi hadde på den eksamen, tydeligvis. For jeg fikk en skikkelig dårlig karakter, jeg er klar over det. Og det er klart at gode karakterer i filosofihistorie i 1994 er veldig viktig for et studium i 2012.

Det er ikke det at jeg absolutt studere. Men det hadde jo vært en forandring da. Og forandring fryder, som kjent. Er det noe jeg trenger litt av nå, så er det fryd. For hverdagen er jeg ganske lei. Uinspirert middag, masete unger og all den jævla skvalderkålen i hagen. Det neste som skjer er vel at naboen tar hekken vår for å få bedre plass til uteplassen sin. Sånn at jeg får dem inn i hagen også. Make my day!

De tar vel ikke skvalderkålen tenker jeg, som egentlig er fritt frem for hvemsomhelst. Men de kan jo bare ta hekken, så bygger jeg bare en vegg i steden. Eller - jeg?! Mannen gjør det. Etter instruksjoner fra meg.

Så Moppe får bare slite med gassen, jeg orker ikke å bry meg.

Kommentarer

 1. Sånne dager er ikke gøy, håper det snart føles bedre! Klem :)

  SvarSlett
 2. Da Moppe mistet gassen hos oss avstedkom det sorg og fortvilse og jeg MÅTTE trå til.

  Men ellers er det lite gass for tiden her også altså...

  SvarSlett
 3. Hehe, noen ganger får moppe bare slite med gassen - sånn er det bare. Heldigvis kommer det bedre dager også. Helt sikkert:)
  Håper du får ei god uke!
  Klem Heidi

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?