Vel overstått


Årets julemarked, mener jeg.

Det gikk greit, til tross for bortoverregn de første to timene. Så slo været helt om, det ble kaldt og sol, og selv om den store julestemningen var fraværende, ble det veldig bra.

Neste år skal vi ha litt flere klær og litt færre strikkasokker. I litt mer ull og litt mindre akryl.

De som leverer produkter må dessuten huske bruksanvisning på det de kommer med. Fredag kveld gikk med til rigging, prising og gjettekonkurranse. Hva er avbildet?

Ingen kunne svare, produsenten har vi fortsatt ikke fått tak i, og vi holdt gjettekonkurransen varm gjennom hele markedet lørdag. Forslag som eggevarmer, tekannevarmer, lue, albuebeskytter og bleiepose ble nedstemt. Vi har nå fra relativt sikre kilder fått vite at det kan være tøfler.

Dessverre var dette så uklart, at ingen av de tolv innleverte objektene ble solgt. Til tross for både bra håndverk og høy prosentandel ull. Tøfler som krever ingeniørutdanning for å ta på, er lite salgbart.

Ungene fikk fritt spillerom, og eldstemann utbasunerte et stykke ut i markedet: Jeg bare kjører på, jeg!, og brukte masse penger på julebrus og pepperkaker. Jeg fikk ikke brukt en krone.

Etter to lange dager med rigging, prising, salg og rydding, var det veldig godt med et glass rødvin lørdag kveld. Men det var gøy, og etter jul starter produksjonen til neste års marked. Velkommen skal dere være!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?