Krisemaksimering

Det er mange kriser for tiden

Smørkrisen er vel på toppen av den listen. Det ser dårlig ut for årets julebakst. Hvordan skal vi komme oss gjennom en julaften uten alle syv slagene?

Snøkrisen er også høyt oppe, men den er kanskje løst nå? Eller, Aftenposten kan forresten melde at årets snø antakeligvis vil smelte igjen. Noe overraskende, kanskje, men vi får forsøke å forholde oss til det så godt det lar seg gjøre.

Camilla Herrem avslører et hemmelig innøvd trekk. Hun drar i trøya før en flyger. Har du hørt på makan! Ida Alstad er indignert. Man avslører da ikke statshemmeligheter?

Manchester United må spille kamper på torsdager og søndager resten av sesongen. Det er en straff, visstnok, og de må forsøke å takle det. Lykke til med det! Tenk, spille kamp på en torsdag da! Det er krisen sin, det.

Med så mange kriser i verden, er det godt det snart er jul, så vi kan få noe annet å tenke på. Er det nok pinnekjøtt i år? Vil julenissen rekke frem til alle før 24. desember? Vil barna sitte stille så jeg får tatt bilder til årets julekort?

Ja, livet er hardt. Flaks at jeg har barn på Steinerskolen, som har lært å lage eget smør.

Kommentarer

  1. Amen igjen. Er flau om dagen, jeg. Smørkrise, liksom..

    SvarSlett
  2. He, he. Ja, for fløten er jo ikke utsolgt ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hverdagslykke

Sosial kompetanse

Peis og lystgass