Tori

Med barnevakten godt plassert i sofaen, bestukket med Smash, kan mamma og pappa gå på konsert. (Sist vi var på konsert sammen, var det også Tori Amos på Sentrum scene.)

Og for en konsert! Vi må jo velge å tro på damen, når hun sier det norske publikum er turneens beste. Så langt. For med tanke på hva slags musikk hun spiller, må jeg si det er liv blant publikum. Sånne rolige syngedamer innbyr liksom ikke til hopp og sprett, men det trampes og klappes og jubles vilt.

Tori stiller i rar kjole som vanlig, med klaver og synth. Og med polsk strykerkvartett, hvor de stort sett heter Pavel og Piotr. Og Bartosz. De er også utrolig flinke.

Og det er klart publikum blir ekstatiske, når damen klasker til med den norske nasjonalhymnen (altså Take on me) og kommer like klokkeklart og høyt som Morten Harket gjør i originalen. Samtidig som hun spiller på to sett tangenter. Det er det ikke mange som klarer.

Hun kommer tre ganger inn for ekstranummer, og spiller i sikkert to timer. Mye nytt, ukjent for min del, men fantastisk bra likevel. Og avslutter med Big wheel, som er så utrolig kul live!

Men min favoritt spilte hun ikke, så den kommer her:Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?