Jogging

Nå starter det. Mitt nye, sunne og friske liv.

Jeg liker det ikke, det ligger liksom ikke i min natur. Jeg leser i et bilag til avisen i dag tidlig at det er tilbud på sportsutstyr. Shopping ligger mer for meg, så jeg kan jo benytte anledningen og kjøpe noe nytt, som jeg absolutt trenger hvis jeg skal jogge.

Jeg har joggesko, de er ikke nye, men de ser sånn ut. Av naturlige årsaker. Så det trenger jeg ikke. Men jeg har ikke sports-bh, for eksempel, eller en god bukse. Og drikkesekk er visstnok på tilbud. Det kan jo være fint å ha, slenger jeg ut i luften. Hvorpå mannen ganske tørt sier: For Chablis da, eller?

Han tror meg ikke, han tror ikke på at jeg klarer å gjennomføre dette. Så jeg får prøve å bevise da, at det faktisk går an for meg også. Jeg kan ikke sitte og vente på en dag med overskudd og lyst, så det er bare å kaste seg ut i det.

Nå sitter jeg her og skjelver i bena etter anstrengelsen. Det er sannelig hardt å jogge. Og drikker vann og spiser fersken. Ikke noe cola og sjokolade. Det er nesten hardere enn selve joggingen, tror jeg.

Vi får se hvor lenge det holder. Men neste gang skal jeg i det minste ha på linser så jeg ser hvor jeg setter bena. Det er utrolig mye snegler der ute.

Kommentarer

  1. Så gøy at du jogger! Det blir bedre etterhvert, tro meg- Etter en stund er det slik at joggesko til og med er med i kofferten på ferietur og du må jogge klokka 0700 om morningen ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?