Usunn energi

Ja, jeg er litt sliten. Jeg har null energi. Null tiltakslyst. Eller kanskje det bare er snakk om mye usunn energi, som det står om i avisene. Så kanskje jeg må ringe Norsk kvistgjengerforening for å få hjelp?

En installasjon fra kvistgjenger-
foreningen?Nei, jeg tror ikke på sånt. Jeg tror ikke på vampyrer, ikke på gjenferd, ikke på spøkelser og ikke på engler. Jeg tror ikke på chakramassasje og aurahealing og hva som måtte finnes av slikt. Jeg tror ikke på disse menneskene som påstår å ha overnaturlige evner. Er de så veldig klarsynte, hvorfor kan de da ikke bare si hvem som vinner konkurransen om å være mest klarsynt?

Og jeg tror ikke på kvistgjengeri. Bare ordet er nok til å gjøre meg mistenksom. Jeg tror ikke på at en stikkontakt står feil vei og sender ut dårlige vibrasjoner. Jeg tror ikke at en mann kan si hvor mange Hertz det er i en leilighet bare ved å gå inn i den. Og jeg stiller meg veldig skeptisk til at en eldre mann med pinner i Bergen kan gå inn i en leilighet og snu en stikkontakt, bare sånn helt uten videre. Det må det faktisk elektrikere til. Eller er det støpselet som står i feil vei, og journalisten som ikke kan forskjellen?

Bare navnet på denne foreningen er nok for meg . Det høres ut som en forening fra Donald. Eller en avart av Norsk søvngjengerforening. Finnes den, forresten? Kanskje de burde slå seg sammen?


Nei, jeg tror på søvn og sunn mat, frisk luft og mosjon. Ikke det at jeg nødvendigvis praktiserer alt det, men jeg tror mer på det enn på menn som løper rundt med pinner som indikerer vannårer i gulvet og spenninger i stikkontaktene mine.

(Kanskje hun damen i Bergen har vannbåren varme og det er disse rørene han får inn på pinnene sine?)

Kommentarer

 1. Da er vi ihvertfall to som har "usunn energi" som noen kaller det:) Jeg har også tro på nok søvn, sunn mat og mosjon for å få energi, også er det viktig for meg å fokusere på å gjøre noe JEG vil og ønsker:)

  Sender deg gode tanker;)

  Trine:)

  SvarSlett
 2. Fortsett å tro på det som er viktig for deg! Du er uansett ikke alene om å føle liten tiltakslyst om dagen!

  SvarSlett
 3. Ferie. Har troen på ferie..

  God helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?