Love your blog

For andre gang i min bloggkarriere er jeg utfordret til å skrive om meg selv - eller har fått en utmerkelse, som det visstnok kalles.

Denne gangen er det Mia i myra som utfordrer meg, eller hedrer meg, eller hvordan en nå velger å se på det.

Jeg velger å suge det til meg, siden jeg er en sucker for attention. Og svarer på ting om meg selv:

Hvorfor jeg startet å blogge: Fordi jeg aldri klarer å holde munn. For en skravlebøtte som meg er det jo en drøm å blogge. I en blogg når jeg ut til enda flere! Og fordi jeg elsker å skrive. Og så tenker jeg at siden jeg liker å se andre ha det slitsomt, kanskje andre har det på samme måte. Kanskje andre også liker å lese at hverdagene ikke alltid er hvitt interiør, nye påskeliljer i vinduskarmen og Love i sinkbokstaver på veggen.

Hvilke blogger jeg følger: Det er noen. Jeg ser at jeg er litt som alle andre, følger noen som har mange følgere. Av og til leser jeg fotballfruebloggen, fordi den er som en ulykke - jeg klarer ikke la vær å se. Jeg syns det er veldig, veldig skremmende at en dame på 23 eller hva hun er, som veier ca 12 kilo, driver med lavkarbodiett og gir råd om det til alle de unge jentene som ønsker å bli som henne. Det er litt fascinerende, egentlig. Hun har 100 kommentarer på innlegg om håret, bestemorundertøy og hunden sin. Wow.

Min favorittsminke: Kjapt og greit: Jeg bruker ikke sminke. Jeg har aldri interessert meg noe særlig for det. Det hender jeg kliner på noe maskara, den må være svart, og det er så langt engasjementet strekker seg.

Mitt favorittklesmerke: Jeg elsker alt som er dansk. Mala, Tina Wodstrup, IdaT, Hjorth. Ikke alle merkene har voksenklær, men så er ikke jeg så ofte ute og handler klær til meg selv heller, så da gjør det ikke så mye. Det viktigste for meg er heller ikke merket, men hva tøyet er laget av. Polyester, nylon, akryl - helt uaktuelt! Og så syr jeg selv. Det er kanskje den desidert største favoritten. Dragemammas egenproduserte.

Mitt må-ha make-up-produkt: Igjen da, jeg bruker ikke sminke. Men jeg må ha bra shampoo. Jeg må vaske håret hver dag, ellers orker jeg ikke vise meg blant folk. Så hvis shampoo kan gå som make-up, sier jeg det. Dyr shampoo. Fra frisøren, ikke fra Rimi. Akkurat der er jeg litt sær.

Min favorittfarge: Jeg tror egentlig ikke jeg har noen favorittfarge. Når jeg ser i klesskapet mitt, går det mye i svart, brunt og grått, men det er mest fordi det er praktisk. Så lenge tøyet mitt ikke er gult, er det egentlig greit, tror jeg.

Min favorittparfyme: Jeg liker Calvin. Og Dolce & Gabbanas Rose the one. Den lukter veldig godt.

Min favorittfilm: Det er det enkleste av alt. Det finnes bare én, ingen over, ingen ved siden. Jeg var 14 i 1987. Jeg har antakeligvis sett den 60 ganger, jeg kan hele filmen utenat. Så min absolutte favorittfilm er selvfølgelig Dirty dancing.

Hvilket land jeg vil besøke, og hvorfor: Jeg tror jeg sier Hellas. Det er egentlig det lureste, for det skjer faktisk i sommer, og da er det ikke et urimelig ønske. Og hvorfor: fordi det er sol der. Masse sol, og høye temperaturer.

Om jeg noen gang vil skrive en bok: Tja. Hvorfor ikke? Vil noen lese den? Og vil noen gi den ut?

Der er jeg gjennom. Mye interessante opplysninger om meg. Og som det var med forrige award, den er allerede sendt til så mange at jeg ikke vet hvor jeg skal sende denne. Ingen gjemt, ingen glemt:

Ta utfordringen, den som ønsker det!

Kommentarer

  1. Enig med deg om danske klær! Fotballfrue leser jeg ikke, men ville sikkert ha ment det samme som deg der og;)

    SvarSlett
  2. Du, det der med fotballfrue; akkurat sånn har jeg det også. Må innom og riste litt oppgitt på hodet hver dag. Men jeg nekter å ha henne på bloggrollen min...

    Kanskje ikke så rart at hun lever på lavkarbodiett når hun har en mann som synes Beyonce er15-20 kg for tung?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?