Søkeord og statistikk og sånn

Jeg er nok en gang litt forundret over statistikken i bloggen min. Som tidligere nevnt har jeg hatt lesere fra land som Polen, Singapore, USA og Romania. Jeg har liksom ikke helt fått det til å stemme. Kan de norsk, alle disse leserne fra fjerne himmelstrøk?

En periode hadde jeg gjennomsnittlig femti lesere fra Polen på hvert innlegg. Forbereder de seg til norskprøve 3 i Polen, før de kommer hit for å snekre, eller hva skjer?

Det meste har en forklaring. Det viser seg nemlig at en lenke til min blogg med jevne mellomrom ligger på en nettside for - la meg si: en annen type lesere enn jeg vanligvis har. Det er nok ikke norskprøvene de forbereder seg til. Og jeg vet ikke hvorfor den lenken ligger der. Men jeg kan forestille meg skuffelsen til Pjotr, Dimitri og Vladimir når de klikker på bildet av Yasmina, 22, live på webkamera, yppig blondine med store pupper og lite klær, og tror de skal få se mer av samme sorten. Og havner inne på bloggen til en sliten tobarnsmor med rekkehus i provinsen. Ikke en gang en bitteliten pupp i sikte. 

Som bibliotekar med snev av yrkesskade legger jeg naturligvis også merke til søkeordene som fører lesere til meg. To stykker har siste uke søkt etter jifs danseband, og havnet her. Jeg kan til nød forstå at de ender her, jeg har nevnt både Jifs vinklede moppeplater og danseband-svisj i et innlegg i fjor - men hva i all verden er jifs danseband?

Etter dette innlegget får jeg vel masse besøk fra folk som har søkt på pupp. Beklager å måtte skuffe dere!


(Jeg kan ikke polsk, men: Det er ingen pupper her!)

Kommentarer

 1. He he, veldig morsomt:)

  Titter innom disse statistikkene selv og er ofte forundret over hvorfor noen havner inne på bloggen:)

  Ha en fortatt fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Ha ha, ja, det er fascinerende med de søkeordene. Jeg har mange med bursdagstips. Eller bursdags tips, som jo mange skriver. Og den skjønner jeg - jeg har skrevet om bursdager. Men så kommer det mye rart som g-streng og burka og Dotterud Teddy(!)

  SvarSlett
 3. Jeg har lagt en award til deg hos meg - om du tar utfordringen ;-)

  SvarSlett
 4. He, he...jeg har også lurt på det med polakkene. Er jo fortsatt en mulighet at de anser det som norskopplæring de kan få nytte av når de kommer til Norge for å jobbe for altfor lite penger, men jeg anser din forklaring som mer troverdig;-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 5. Haha
  Så vidt jeg vet betyr pupp dukke på tysk (fingerdukke = tierpuppen...prøv å ikke le av den da...)
  Jeg har samme statistikk greia.
  hos meg har noen søkt på Ku, nese (?) og Sherlok Holmes...
  Og jeg har fast besøk fra usa, belgia og portugal... til tross for at bloggen skrives stort sett på trøndersk...

  God Torsdag fra
  Marit

  SvarSlett
 6. Hihi :-)
  veldig morsomt :-)
  tror jeg må inn å se på søkeordene på bloggen min :-)
  hihi :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?