Lys

På mandag ble sønnen overrasket over at det var så lyst da vi kom hjem, ganske sent. Vi hadde da en lang samtale om å flytte klokken og sommertid og hele det opplegget der. Han var veldig opptatt av om det bare var vi som hadde endret på tiden, eller om alle de andre i Norge også hadde gjort det. En problemstilling jeg liksom aldri har lurt noe særlig på, men som tydeligvis måtte forklares.

Siden det nå er lyst, vår og sol og ikke så kaldt, og mamma er litt hektet på søm, får gutta nye luer. Vårluer i tynn bomull. Eller i alle fall en av dem får da.

For Elna er dessverre litt ustabil igjen. For noen uker siden smalt det høyt og alt ble svart. Jeg tenkte at siden hun fortsatt sydde, var det pæra som gikk. Og har sydd videre i god tro.

Midt i kveldens lue nummer en smeller det høyt igjen, og vips - så lyser Elna som aldri før. Hurra! Og syr videre. Helt til det smeller skikkelig for tredje gang. Da slår jeg rett og slett av hele maskinen og legger bort minstens uferdige elefantlue. Jeg setter ikke livet på spill for en lue. Uansett hvor søte de er.

Så må hun på symaskinspa igjen da. For andre gang siden jeg fikk henne. Godt kjøp må jeg si!

Wackelkontakt. Flott!

Kommentarer

  1. Da jeg fikk symaskin i forsinket konfirmasjonspresang, måtte hun inn på reparasjon gjentatte ganger. Tråden bare klumpet seg. Hele undertrådsopplegget ble skiftet og siden har min Bernina gått veldig bra. Ønsker god bedring til Elna ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?