Vinterferiefri

Nå er gutta sendt på ferie til momo og voffår. Der skal de være en hel uke. Fint for oss, fint for dem og fint for mormor og morfar. Og jeg har sendt dem av gårde helt uten dårlig samvittighet. Nesten. De får jo en fin ferie, og det blir litt ferie for meg også, selv om jeg må på jobb.

Planene er klare for uken som ligger foran oss. Jeg har masse å gjøre. Jeg skal rydde og sy og lese og drikke te og jobbe meg opp en solid porsjon fleksitid. Og på tirsdag må jeg gå tur med en hest uten gutten oppå. Jeg skal på kino og møte en venninne, lage ferdig nettsidene mine og dra på stoffbutikken og sikkert en tur på Ikea. Og vaske bort all couscousen som ligger under tv-benken.

Men det får vente. Alt dette kan jeg gjøre en annen dag, det er lenge til gutta kommer hjem igjen. Barnefri i fem dager er en hel evighet. Nå skal jeg først bare ligge helt stille på sofaen og spise sjokolade.

Så får vi se fredag ettermiddag, hvor mye jeg faktisk har fått gjort, eller om jeg stort sett har ligget på sofaen og spist sjokolade og tenkt på alt jeg skal gjøre en annen dag. Det siste der er jo ikke helt usannsynlig, er jeg redd...

Kommentarer

  1. så....hva fikk du gjort? couscous på gulvet? Hadde vært kjekt med en hund....

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?