Avhengig

Herregud. Jeg er blitt avhengig. Jeg har oppdaget en side ved meg selv som jeg ikke visste jeg hadde. Jeg blir rastløs og nervøs, og kan nesten ikke vente til ungene har lagt seg. Utstyret står klar, men det er ikke så greit med småtasser løpende rundt. Nålene er spisse, og det blir så mye hyl og skrik hvis de stikker seg.

Jeg tenker på enkel tilgang på stoff, og det er krise hvis jeg slipper opp. Jeg får ikke sove på kvelden, er fortsatt høy etter en litt for stor dose, og ser oransje elefanter danse på netthinnen, mens mannen sover intetanende ved siden av meg.

Å slippe opp for stoff på lørdag, kan det bli verre? Så sitter du der da, og ser på sidene på nettet, og skulle ønske du hadde alt tilgjengelig, eller i det minste noe rett rundt hjørnet i nabolaget. Men det er ikke bare å gå bort på senteret heller, de selger ikke sånt der.

Alt jeg kan tenke på er følelsen det gir meg. Jeg kjenner det kribler i hele kroppen, og jeg har lyst til å fortsette. Snike meg ned mens resten av familien sover. Jeg gleder meg til neste pakke kommer i posten. Kanskje bare om noen få dager. De har dessverre ganske lang leveringstid. Men det er så mye bra!

Det er ull og viskose, bomull og jersey. Japansk motiv og søte elefanter. Det er små størrelser og store størrelser, og med og uten ugler. Til og med litt voksduk. Og jeg ønsker meg virkelig min egen symaskin.

Herregud, jeg er hekta! Og fortsatt høy etter suksessen med en elefantjakke søndag kveld. 

Det er vel dette som skjer når man har barn på Steinerskolen, der de krever at foreldrene er kreative sånn like oppunder jul.

Kommentarer

  1. Så tøff jakke!! Hadde jeg fått til noe i nærheten, så hadde jeg aldri stoppet jeg heller.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?