Ilandsproblemer

Jeg slutter ikke å overraskes av hva folk kan få seg til å si. Og gjøre

Dame på 32 må ta keisersnitt før utgangen av august, for å være sikker på å få barnehageplass innen et år. Fordi hun ikke har råd til å være hjemme med barn. Siden de har fem millioner i gjeld. Hun oppgir ikke den egentlige grunnen til legen sin, nemlig barnehageplassen og det økonomiske aspektet. Det går jo ikke. Hun oppgir en medisinsk grunn. Til legen. Flaks at leger ikke følger med på nyheter da. Eller?

Så det er termindatoen som er det største problemet i denne historien?

Jeg slutter ikke å overraskes over hvor mye noen mener samfunnet skal tilrettelegge for deres egne, spesielle behov. Hva med å ta litt ansvar for eget liv?

Snakk om ilandsproblematikk!

Kommentarer

 1. Jeg er enig med deg at enkelte ikke helt ser lengre enn sin egen nesetipp, men samtidig syns jeg deg er en uting at full barnehagedekning per dags dato kun favner de som er født før 1.september.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo ikke hogget i stein at man IKKE får barnehageplass... Vi fikk, og jeg kjenner andre som får. Så det går jo an ;-)

   Slett
  2. Ja vi fikk og, men først fra november. Nå har ikke vi gjeld til over øra, så for oss var det uproblematisk. Og jeg er som sagt helt enig med deg i at DET ikke er noen grunn til å ta keisersnitt. Men nettavisen elsker jo å trykke slike historier fra folk som urde beskyttes fra seg selv... ;)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hverdagslykke

Sosial kompetanse

Peis og lystgass