tirsdag 11. februar 2014

Kokken Ole

Sønnen følger ivrig med på Fire stjerners middag. Det aller morsomste er kokken, Ole Martin. Han er passe kritisk til det meste, og sønnen blir veldig overrasket hvis han sier noe positivt

Nå har vi kastet oss på Ole Martin-bølgen, og tester ut godtlevert.no, som er Ole Martins tilbud til travle og slitne småbarnsfamilier

I dag står fiskegrateng på menyen. Det er en av favorittene her i huset. Frem til i dag. Vi kommer aldri til å få i ungene fiskegrateng igjen etter dette. De rydder bordet før vi får sukk for oss, og er akutt mette

Jeg kan faktisk være litt enig med gutta. Du er ikke helt på høyden her, Ole Martin. Det er skikkelig - vel - ikke godt

Mannen, som ifølge ham selv er hjemme hele dagen for å lage denne middagen, sier han lar den stå nesten dobbelt så lenge i ovnene som den egentlig skal ifølge oppskriften. Det hjelper tydeligvis ikke. Neste gang, kjære mannen, kan du godt bare lage pannekaker. De vet vi faller i smak

Konsistensen er virkelig ikke bra. Det er flatt og grått og slapsete og ikke godt. Og jeg finner fiskebein. Jeg liker å tro, at nå som vi ikke lenger finner druer med stein, trenger vi heller ikke spise fisk med bein

Nei Ole Martin. Du må gjøre bedre enn dette neste gang. Du får et par forsøk til, men det må være bedre. Ellers mister du oss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails