Interiørblogging

Sånn værmessig har sommeren vært litt kjip, men litt av hvert skjer i allefall innomhus. Noe bra kommer det ut av regnværsdager også.

Jeg har fått min etterlengtede magnetiske tavlevegg. Etter at vi tettet en dør fra gangen inn til kjøkkenet i fjor sommer, har jeg ventet på denne veggen. Malingen har vært i hus lenge, deler av den i alle fall, men den må jo klines opp på veggen også. Og endelig! Nå er det gjort. Etter et par ekstra turer til Maxbo for påfyll. Veggen trenger mye mer maling enn antatt.


Jeg er strålende fornøyd. Den er kjempefin. Ifølge mannen er det verdens dyreste vegg. Med tykke lag av maling. Først magnetmaling, så tavlemaling. Vi velger å ikke tenke så mye på alle de eventuelle skadelige stoffene vi har innåndet mens malingen har pågått. Magnetmaling lukter pyton. Om noen skulle lure.

Samtidig som mannen maler, syr jeg nye puter til sofaen. Stoff og stil har noen fotoprint, og jeg har nå testet ut to av dem. Ugle og rådyr. Eller hjort. Eller noe annet sånt med horn. Kult er det i alle fall. Med hvit bakside og gråblått bisebånd rundt kantene.


Nå ønsker minsten seg uglepute til rommet sitt. Jeg får bare fortsette produksjonen.

Det neste blir vel at jeg klasker til med de lekreste interiørbilder her. Med tekopper, peoner og florlette gardiner i hvit idyll, ispedd en haug hjemmesydde puter. Langs en magnetvegg.

Kommentarer

  1. Så flink du er! Synes putene så kule ut :D Og veggen så også flott ut. Fikk lyst på en selv, men det hørtes ut som et prosjekt jeg ikke kommer til å fullføre ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?