Pinsett eller pin-sett?

Jeg leser overskrifter i Dagbladet, og kommer til: Rihanna får norsk pinsett til 50.000 kroner. Og tenker: En pinsett til 50.000?!

Så tenker jeg et øyeblikk: Ah, det er sikkert et pin-sett! Fra OL på Lillehammer eller VM i Oslo, eller noe sånt? Det var jo så veldig populært med pins her for noen år siden?

Men neida. For jeg klarer jo ikke å la vær å lese artikkelen. Det er en pinsett. Til å nappe øyenbryn med. I gull. Med 33 diamanter på. Hadde jeg fått en pinsett i den prisklassen hadde jeg forventet at den plukket øyenbrynene helt av seg selv. Samtidig tenker jeg at hun kanskje allerede har nappet øyenbrynene før hun kommer til Oslo. Eller?

En masse norske designere skal gi Rihanna gaver. Dyre gaver. Så kanskje Dragemamma må slenge sammen en ny kjole før neste helg. Jeg har helt sikkert noe passende stoff liggende.

Er det noen som vet hvilken størrelse hun er?

Kommentarer

 1. He, he you make my day ....

  ligger syk i senga, ser ut på sola og vannet og ler av dine underfundigheter..
  Takk skal du ha :)

  Klem

  SvarSlett
 2. haha, regner med pinsetten spiller ut mye panfløytetoner, mens den ømt hvisker komplimenter til henne, mens den selvfølgelig napper brynene helt av seg selv. Jeg tror du må sy en kjole med en liten gull-belagt lomme foran, nettopp til denne lille gave!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?