Leggetid

19.30: Minsten er på vei i seng
19.40: Mamma og minsten må lese Olivia. Olivia har på pukini og skal på stranden. Der er det krabber. Olivia maler dessuten rett på veggen. Med svart og rødt og hvitt. Det er ikke lov. Mamma er trøtt. Minsten vil lese mer om Olivia. Hun bygger kjeeempestort sandslott. Og har på genser.
19.50: Mamma sovner nesten mens hun synger So ro - ti ganger. Heldigvis har mamma sunget den så mange ganger at det går på autopilot, selv i halvsøvne
19:58: Mamma får gå ut fra rommet. Minsten faller i søvn umiddelbart. Tror mamma i alle fall. Det er i det minste stille, han leser ikke lenger høyt fra Olivia.
20.20: Eldstemann begynner å bli klar for sengen. Det tar sin tid. Det er visstnok ikke så lett å huske på alt hele tiden. Altså - pusse tenner, tisse og vaske hender. Det samme hver kveld. Fortsatt må mamma og pappa minne ham på det.
20.30: Begge gutta er i seng, pappa handler, mamma kan se Castle (mmmm) på tv.
20.40: Det ringer på døren. Verdens søteste lille jente, ca fire år, spør: Er minsten hjemme? Kan han komme ut og leke? Mamma sliter hardt for å holde seg fra å drive barneoppdragelse på nabobarna. Og svarer bare: Nei, minsten har lagt seg for en god stund siden. Han sover, det er ganske sent nå.

Castle holder på i bakgrunnen her, mens mamma seriøst må tenke over om det er hun eller naboen som driver feil barneoppdragelse.

Kommentarer

  1. Få deg en GET-boks, så kan du se når du vil og pause midt i.

    Vi fikk også en på-ring i går nesten kvart på åtte... jeg synes nok at barn skal være inne da, når det er hverdag dagen etter. I det minste kan de få beskjed om ikke å ringe på hos naboen.
    Jeg lar nemlilg ikke mitt barn ringe på hos dem halv åtte en søndags morgen - selv om han har lyst...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Polekspedisjon

Det snør

Kan du sette på kaffen?