Utridning

Sønnen er stor, han er ferdig med førsteklasse. Tiden flyr, det er ikke lenge siden han sto der på trappen første skoledag, spent, nervøs, glad og sjenert på samme tid.

Og nå er han visstnok så skoleklar at han får ri ut først av alle. Ri ut av førsteklasse og inn i sommeren. Inn i ringen av lærere som holder hender og synger sommersanger. Med en haug foreldre, besteforeldre, tanter og onkler rundt, som filmer den store begivenheten og står med tårer i øyekroken.

Dette er nok en steinergreie, og jeg ser at sønnen kanskje ikke syns det er så veldig tøft. Samtidig som han faktisk er stolt over å få ri ut først i rekken av alle de 20 utrolig søte førsteklassingene på hver sin hjemmelagede kjepphest.

Jeg kjenner at kjepphester kanskje ikke blir min nye hobby. Det holder med den ene. Lillebror ønsker seg også en - han får få Gustav, som vi har kjøpt på Ikea for flere år siden.

Jeg har faktisk sendt skolesøknad for ham i dag, minsten på to. Jeg er ute i ganske god tid da. Han skal jo ikke starte før i 2015.

Det kan jo hende jeg føler inspirasjon nok til å lage en ny hest da?

Kommentarer

 1. Heisann! Kom over bloggen din på foreldremanualen. :) Måtte inn og kikke når jeg så du hadde skrevet om Steinerskolen. Jeg jobber selv i en Steinerbarnehage. :)
  Ser du har søkt inn 2 åringen din allerde nå. Er det lange ventelister hos dere?

  SvarSlett
 2. Hei.
  Jeg er faktisk ikke sikker på om det er ventelister på alle trinn. Første klasse som skal begynne til høsten har flere på venteliste. I fjor da eldstemann begynte, var det ikke, og klassen er fortsatt ikke full. Så jeg har mest søkt inn minsten for å være ferdig med det... Regner med vi er sikret plass siden vi har flere på samme skole.
  :-D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?