Juba juba

Lørdag kveld er det teater på gang. På Jessheim, dette verdens midtpunkt. I tåkehavet setter jeg ut med lille blå, og to gutter i baksetet.

De har med hver sin DS, og vil spille mot hverandre. Altså på samme spill med hver sin maskin. Og jeg tror at det ikke går når en ikke har nett. Da de får det til, konkluderer sønnens kompis med at jeg har helt sikkert peiling på internett, men DS kan jeg ikke noe om. Fordi jeg er voksen.

Det er ikke så asosialt som jeg tror, å spille DS. De prater og diskuterer, kompisen prater faktisk mer enn sønnen, og jeg som ikke trodde det var mulig! De sier ting som: Skall til sparing. Kom igjen, bror. Flammedings til spar. Disko! Jeg aner ikke hva de snakker om, det kan være kode for min del, men de er fullstendig samkjørte, og jeg forstår at kompisen har rett: Jeg har peiling på internett, men DS kan jeg ikke noe om.

De er jo søte også, veslevoksne i praten. Sønnen sier: Denne banen hater du, ikke sant? Kompisen svarer: Jeg hater den ikke, jeg elsker den. Jeg elsker den like høyt som bukselommene mine. Vet du hvor høyt jeg elsker bukselommene mine eller?

Vel fremme på Jessheim og klare for Knutsen og Ludvigsen. Eller herr/fru/frøken Knuppen og herr/fru/frøken Langsvisken (eller noe som ligner) som Myndighetene omtaler dem som. Myndighetene vil rive tunnelen og bygge femti meter sammensurium og ny tunnel med to spor. Jernbaneverket kommer dessverre til kort, det blir ikke ny tunnel, for Kaptein Knutsen bygger en båt og setter en stopper for det hele.

Godt mulig teateret er morsommere for mamma enn gutta. De sier de liker det, men insisterer på at skuespillerne synger feil på Dum og deilig. De synger skjærende falskt, det skal de ha, men feil er jeg ikke helt sikker på.

Men nå er jo jeg en voksen da, så det kan jo hende jeg har peiling på internett, men Knutsen og Ludvigsen kan jeg ikke noe om.

Kommentarer

  1. Haha, du hadde i det minste peiling på en ting..

    SvarSlett
  2. He-he! Godt skrevet! Jeg skjønte heller ikke noe da ungene plutselig kunne skrive og tegne til hverandre på DS... Selv om jeg kan litt om internett...;)
    Selvfølgelig supert om du lenker til med! Ha en fin uke! Mvh Venke

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Høstutstillingen neste?

Kjære Trude Mostue