Hverdagens monotoni

Livet er litt ensformig, det består av å sende barn i barnehage, jobbe, hente barn i barnehage, lage middag, legge barn og sove på sofaen før sengetid. Sånn går dagene - uke etter uke. Det skjer ikke så mye annet, og en kan til tider ønske seg et mer spennende liv, med en sjefsjobb med mye ansvar og mange utfordringer, kino og teater på fritiden og en helgetur til Dubai i ny og ne. Når tre uker sammenhengende sykdom i februar var et avbrekk fra hverdagens monotoni, da lever man et kjedelig A4-liv - men åh, som jeg da lengtet tilbake til det gamle!

Nå er vi der igjen, alle fire i jobb og barnehage, kjedelig middag, lite søvn og sliten mamma som sover på sofaen før halv ni. Men solen skinner, snøen smelter og det drypper fra taket - vi ser gjerdet til naboen igjen og alle gleder seg til vi slipper å trekke i parkdress hver morgen, lete etter den ene votten som har gjemt seg før barnehagen og tørke våte dresser på ganggulvet hver kveld.

Bergen får erstatte Dubai, Sivert og jeg skal dit i helgen. Vi skal kose oss på teater, Fløien og Akvariet, og jeg kan jo prøve å lage vafler i kveld. Hvis jeg ikke sovner på sofaen da...

Kommentarer

  1. Trass i våre ulike livssituasjoner kan vi nok begge iblant oppleve "hverdagens monotoni". Men det hindrer jo ingen av oss i å skrive inspirerte blogginnlegg om nettopp dette. God tur til plaskebyen! Og lykke til med vaflene!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Det snør

Kjære Trude Mostue

Høstutstillingen neste?